Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Particulier

Verbouw, renovatie & onderhoud

Uw huis verbouwen of renoveren start met een gesprek met één van onze bouwspecialisten. Met een team van projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars, uitvoerders en bouwvakkers hebben wij alle expertise in huis om verbouwing, renovatie en onderhoud van uw woning uit te voeren. Kom vrijblijvend langs om te horen en zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Verbouwen

Uw wensen staan centraal bij het verbouwen van uw woning. Uw woning uitbouwen, de indeling van uw huis aanpassen of een extra verdieping plaatsen? Onze vakmensen op kantoor denken graag met u mee. Met onze uitvoerende collega’s op de bouw vormen zij één team, dat samen zorgt voor een vlekkeloos verloop van uw verbouwing. En wilt u verduurzamen? Isolatie, zonnepanelen of vermindering van warmteverlies door triple glas. Vraag onze duurzaamheidsspecialisten om advies. De overlast tijdens de bouw minimaliseren we door een efficiënte werkvoorbereiding, strakke planning en heldere communicatie.

Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Renoveren

Houten kozijnen vervangen door kunststof? Van enkel glas naar duurzaam triple glas of hr++ begelazing? Onze renovatiespecialist inspecteert uw woning samen met u en brengt de renovatie tot in detail in kaart. De renovatie start nadat een gedegen plan is ontwikkeld op basis van uw wensen en ons advies. Ons team van vakmensen, op kantoor én op de bouw, werkt samen om de renovatie naar onze professionele standaard uit te voeren met een eindresultaat dat geheel aan uw wensen voldoet.

Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Onderhoud

Schilderwerk, voegwerk en andere onderhoudswerkzaamheden voeren onze vakmensen graag voor u uit. Door tijdig onderhoud bespaart u ook op vervangen van onderdelen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alles onder één dak

Bij het kiezen van een aannemer liggen de bouwtekeningen vaak al klaar en is de vergunning aangevraagd. Mocht u in dit proces behoefte hebben aan advies dan hebben wij ook deze kennis voor u in huis. Een team van specialisten staat voor u klaar. Tijdens de bouw heeft u regelmatig en persoonlijk contact met uw werkvoorbereider op kantoor. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar. Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is.

Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw
Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Alle projecten

Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Verbouwing veranda Barneveld

Verbouw, Renovatie & Onderhoud
Verbouw, renovatie & onderhoud verbouw

Verbouwing bungalow Scherpenzeel

Verbouw, Renovatie & Onderhoud
Naar de content

Wat we nog meer doen

Projectmatige nieuwbouw

Bedrijfshuisvesting

Nieuwbouw

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.