Naar de content
Certificaten certificaten

Onze certificaten

Werken aan de toekomst bij Bouwbedrijf Osnabrugge

Erkend leerbedrijf

De combinatie tussen theoretisch en praktisch leren werkt, weten wij! Als erkend leerbedrijf bieden wij goede en veilige werkplekken, waar studenten ervaring opdoen met werkzaamheden en werkprocessen. Ervaren praktijkopleiders begeleiden hen op de werkvloer.  Zo helpt Bouwbedrijf Osnabrugge de professionals van de toekomst.

Certificaten certificaten

Samen bouwen aan duurzame vernieuwing

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is een brancheorganisatie voor bedrijven in de bouw- en infrastructuursector. De vereniging is met ongeveer 4300 leden de grootste Nederlandse ondernemersorganisatie in de bouw. Het belangrijkste doel van de organisatie is het werken aan een vitale bouwsector, die bouwt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Bouwbedrijf Osnabrugge onderschrijft deze doelstelling en is lid van Bouwend Nederland.

Certificaten certificaten

Veiligheid voorop bij Bouwbedrijf Osnabrugge

VCA

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Deze checklist helpt aannemers veiliger te werken, met als doel het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen. VCA is een veelzijdig programma om dienstverlenende bedrijven te toetsen en certificeren op hun VGM-beheerssysteem. Bouwbedrijf Osnabrugge is twee sterren VCA** gecertificeerd.

Certificaten certificaten

Zekerheid voor kopers van nieuwbouw

Woningborg

Bouwbedrijf Osnabrugge is aangesloten bij Woningborg. Met Woningborg hebt u meer zekerheid bij de bouw van uw nieuwbouwwoning. Bij bijvoorbeeld faillissement van een aannemer  zorgt Woningborg dat de woning wordt afgebouwd. Ook werkzaamheden om gebreken na oplevering te herstellen, zijn onder de garantie- en waarborgregeling gewaarborgd.

Certificaten certificaten

We voldoen graag aan uw wensen

ISO 9001

Bouwbedrijf Osnabrugge is in het bezit van het ISO 9001-certificaat. Dit betekent dat we onze bedrijfsprocessen hebben beschreven en we kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten. We werken volgens de wet- en regelgeving en volgens een professionele klachtenafhandeling. Dit houdt in dat we eventuele klachten naar tevredenheid afhandelen en herhaling voorkomen door processen indien nodig te verbeteren.

Certificaten certificaten

Zekerheid

Bouwgarant

Bouwbedrijf Osnabruggeis is lid van Stichting Bouwgarant.

Certificaten certificaten

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.