Nieuwbouw nieuwbouw

Particulier

Nieuwbouw

Van tekening naar oplevering, uw droomhuis realiseren doet u met Bouwbedrijf Osnabrugge. Al bijna 100 jaar bouwen we prachtige huizen op basis van uw wensen. Van luxe villa’s en woonboerderijen tot twee-onder-één-kapwoningen. Onze vakmensen weten uw tekening te vertalen in het huis dat u voor ogen hebt.

Nieuwbouw nieuwbouw

Vrijstaande woning

Bij de nieuwbouw van een vrijstaande woning komt er veel op u af. Zo zijn er vele keuzes in materialen en stijlen. Overzicht, een goede planning en afstemming zijn van groot belang. Bij Bouwbedrijf Osnabrugge begeleiden wij daarom het bouwproces van A tot Z.

Samen met u creëren onze vakmensen een vrijstaande woning volledig naar uw wensen. Dankzij onze expertise bent u verzekerd van heldere communicatie over zaken als bouwtijd en gedegen advies bij beslissingen over materiaalgebruik en bouwstijl van uw vrijstaande woning. Zo worden  al belangrijke stappen gezet voor aanvang van het bouwen van uw vrijstaande woning. Het bouwen van uw nieuwe thuis moet een feest zijn, vinden wij bij Bouwbedrijf Osnabrugge.

Nieuwbouw nieuwbouw

Luxe villa

Uw luxe villa vertalen we van tekening naar een luxe thuis. Voor complete oplevering van een luxe villa is veel kennis en kunde nodig. Bouwbedrijf Osnabrugge zet specialisten in voor de verschillende expertises die nodig zijn. Zo maken badkamer, keuken en alle installatiewerkzaamheden, indien gewenst, deel uit van het project. Ook op het gebied van verduurzaming van uw luxe villa staan onze vakmensen voor u klaar.

Nieuwbouw nieuwbouw

Vakantiewoning

Tot rust komen en genieten in uw vakantiewoning. Met dat doel voor ogen bouwen we uw vakantiewoning op maat. Een creatieve invulling van de ruimte is vaak nodig, doordat het beschikbare woonoppervlak doorgaans kleiner is dan bij een reguliere woning. Profiteer van onze expertise en ervaring in het bouwen van vakantiewoningen. We hebben al vele vakantiewoningen gerealiseerd, zowel in opdracht van particulieren als voor vakantieparken. Een praktisch ingedeelde, ruimtelijk vormgegeven vakantiewoning is een garantie voor rust, plezier en optimaal genieten, vinden we bij Bouwbedrijf Osnabrugge.

Nieuwbouw nieuwbouw

Levensloopbestendige woning

Blijven wonen in een levensloopbestendige woning. Dat is tegenwoordig een veelgehoorde wens. De vakmensen van Bouwbedrijf Osnabrugge hebben al veel levensloopbestendige woningen gerealiseerd, zowel in de vrije sector als projectmatig. Voor aanvang van de bouwwerkzaamheden brengen we uw wensen in kaart, om uw levensloopbestendige woning volledig op maat te bouwen. Een grotere badkamer op de begane grond? Een traplift? Of bredere deuren? We adviseren u over de mogelijkheden en vertalen uw wensen in een duurzame levensloopbestendige woning. Vanzelfsprekend nemen we u mee in het gehele bouwproces. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouw nieuwbouw

Woonboerderij

Wilt u landelijk wonen in een nieuw te bouwen woonboerderij? Of staat u voor een renovatie van een boerderij? Voor een stijlvolle woonboerderij schakelen veel particulieren de experts van Bouwbedrijf Osnabrugge in. Onze vakmensen hebben al vele projecten in het buitengebied gerealiseerd. Een nieuwe woonboerderij met bijvoorbeeld veel glas of hout of juist een oude boerderij die u wilt laten renoveren tot moderne, duurzame woonboerderij. Welke stijl u ook in gedachten hebt voor uw woonboerderij, van klassiek tot modern of een mix van stijlen. Alles is mogelijk. Ook een schuur of bijgebouw verbouwen wij tot droomhuis. Bel Bouwbedrijf Osnabrugge voor het bouwen of renoveren van uw woonboerderij.

Alles onder één dak

Gewoon goed geregeld. Dat is wat u verwacht en wat wij voor u realiseren. Daarom voeren we het gehele bouwproces voor u uit. Op basis van uw bouwtekening gaan onze vakmensen aan de slag. Maar niet voordat iedere stap in het bouwproces met u is afgestemd, van begroting tot werktekening. Ons bouwteam bestaat uit projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars, uitvoerders en bouwvakkers met ieder hun eigen expertise. Doordat wij het bouwproces in eigen beheer uitvoeren, hebt u te maken met één aanspreekpunt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en ervaart u net als wij dat bouwen een feest is. Zie ook uw droom realiteit worden en bel Bouwbedrijf Osnabrugge voor een vrijblijvend gesprek.

Nieuwbouw nieuwbouw
Nieuwbouw nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw nieuwbouw

Landgoed Groot Abbelaar Renswoude

Nieuwbouw
Nieuwbouw nieuwbouw

Luxe villa te Bosch en Duin

Nieuwbouw
Naar de content

Wat we nog meer doen

Projectmatige nieuwbouw

Bedrijfshuisvesting

Verbouw, renovatie & onderhoud

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.