Naar de content

Al 100 jaar

Een reis door onze historie

Onze historie historie

1923

Oprichting

De heer Osnabrugge startte Bouwbedrijf Osnabrugge in 1923. Zijn drie zoons Piet, Jan en Frank traden in hun vaders voetsporen, maar wel op hun eigen manier: Piet en Jan Osnabrugge legden hun ziel en zaligheid in hun gezamenlijke aannemings- en metselbedrijf Gebroeders Osnabrugge. Hun broer Frank specialiseerde zich in een andere richting met zijn Timmerbedrijf Osnabrugge.

1992

Eén bouwbedrijf

Vele jaren en ontelbare bouwprojecten later, in 1992, nam Cees Methorst Gebroeders Osnabrugge over. Het aannemings- en metselbedrijf floreerde en in 1994 zag Methorst de mogelijkheid om ook Timmerbedrijf Osnabrugge over te nemen. Een mooie overname, want Osnabrugge was nu weer één bedrijf: Bouwbedrijf Osnabrugge.

Onze historie historie

1995

Vernieuwd kantoor Bouwbedrijf Osnabrugge

Een jaar later, in 1995, volgde de verhuizing vanuit twee locaties naar één nieuwe locatie. Het bouwbedrijf is tegenwoordig gevestigd op industrieterrein Hogekamp-Oost, aan de Holleweg in Scherpenzeel. In 2020 is het kantoor compleet vernieuwd, verduurzaamd en gemoderniseerd.

Onze historie historie

2003

Marco van den Essenburg toegetreden als aandeelhouder

In 2003 is Marco van den Essenburg toegetreden als aandeelhouder naast Cees Methorst. Na het overlijden van Cees Methorst in 2005 heeft Marco het hele bedrijf overgenomen.

Onze historie historie

2020

Henk ten Broek toegetreden als aandeelhouder

In 2020 is Henk ten Broek toegetreden als aandeelhouder en directeur. Samen met Marco en het team van Bouwbedrijf Osnabrugge bouwt hij verder aan een duurzame toekomst.

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.