Naar de content
Over ons bouwbedrijf

Over ons

Duidelijk, degelijk en duurzaam

Voor alle type bouwwerken

Uw droomwoning of bedrijfshuisvesting laten realiseren

Gewoon goed geregeld. Dat is wat u verwacht voor uw bouwproject en wat wij realiseren. Dit doen we voor particulieren en ondernemers. Onze vakmensen werken volgens het principe afspraak is afspraak. Door betrouwbaarheid in levertijd, kwaliteit en prijs is Bouwbedrijf Osnabrugge al 100 jaar een begrip in de bouw.

Over ons bouwbedrijf
Over ons bouwbedrijf

Bouwen is maatwerk. Kies daarom voor Bouwbedrijf Osnabrugge

Een vrijstaande woning, een bedrijfshal of een brandweerkazerne; ieder bouwobject is maatwerk. De specialisten van Bouwbedrijf Osnabrugge realiseren uw bouwproject en begeleiden het gehele bouwproces, van tekening tot en met oplevering. Uw wensen vormen het uitgangspunt, gecombineerd met onze bouwkundige kennis, kwalitatieve materialen en de tomeloze inzet en precisie van de vakmensen van Osnabrugge. En dat binnen de afspraken over levertijd, kwaliteit en prijs. Want afspraak is afspraak.

Over ons bouwbedrijf

Onze historie

Al 100 jaar

Met een grote passie voor alle aspecten van bouwen is Bouwbedrijf Osnabrugge gestart in 1923. We zijn trots dat vele particuliere en zakelijke klanten hun bouwprojecten overlaten aan de specialisten van Osnabrugge. Dit vertrouwen geeft ons energie voor de volgende 100 jaar. Bouwen is een feest. En dat vieren we graag samen met u.

Over ons bouwbedrijf

Onze locatie

Vanuit het midden van het land

Bouwbedrijf Osnabrugge is gevestigd in Scherpenzeel. Vanuit het midden van het land werken onze bouwspecialisten niet alleen in Scherpenzeel en omgeving, maar ook ver daarbuiten. Met bijna 100 jaar ervaring werken we nog altijd volgens ons principe afspraak is afspraak. Zakelijke klanten en particulieren weten ons te vinden voor nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud. Ook uw gewenste bouwproject realiseren? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We inspireren u graag met de vele projecten die we al hebben gerealiseerd.

Over ons bouwbedrijf

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.