Naar de content
Diensten woningen

Wat we doen

Veelzijdig, veelbelovend, vindingrijk

Specialist in het bouwen van woningen en bedrijfsobjecten. Creatief in oplossingen, oprecht geïnteresseerd en met oog voor detail. Dat is Bouwbedrijf Osnabrugge. In de afgelopen 100 jaar hebben we talrijke bouwprojecten gerealiseerd. Betrouwbaarheid in levertijd, kwaliteit en prijs.

Bouwen voor particulieren

Veel nieuwbouw realiseren we voor particulieren. Luxe villa’s, vrijstaande woningen, woonboerderijen en levensloopbestendige woningen: wat uw wensen ook zijn, wij zetten onze bouwkundige kennis, vindingrijkheid en nauwkeurigheid in om uw droomhuis realiteit te maken. Ook  bouwen wij vakantiewoningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Bouwen voor zakelijk

Bouwen start met een gesprek bij Bouwbedrijf Osnabrugge. Ons team van bouwspecialisten duikt in uw wensen en ideeën en samen realiseren we uw nieuwbouwproject op maat. Van bedrijfshallen, projectmatige nieuwbouw, sportgebouwen tot brandweerkazernes en kerken. Met onze bijna 100 jaar ervaring haalt u een specialist in bouwen in huis.

Diensten woningen

Alles onder één dak

Bij het kiezen van een aannemer liggen de bouwtekeningen vaak al klaar en is de vergunning aangevraagd. Mocht u in dit proces behoefte hebben aan advies dan hebben wij ook deze kennis voor u in huis. Een team van specialisten staat voor u klaar. Tijdens de bouw heeft u regelmatig en persoonlijk contact met uw werkvoorbereider op kantoor. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar.

Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij nemen u aan de hand met het gezamenlijke doel uw droom te gaan verwezenlijken tijdens een informeel bouwproces.

Onze locatie

Vanuit het midden van het land

Bouwbedrijf Osnabrugge is gevestigd in Scherpenzeel. Vanuit het midden van het land werken onze bouwspecialisten niet alleen in Scherpenzeel en omgeving, maar ook daarbuiten. Met 100 jaar ervaring werken we nog altijd volgens ons principe afspraak is afspraak. Zakelijke klanten en particulieren weten ons te vinden voor nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud. Ook uw gewenste bouwproject realiseren? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We inspireren u graag met de vele projecten die we al hebben gerealiseerd.

Diensten woningen

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.