Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw

Zakelijk

Projectmatige nieuwbouw

Van het bouwen van een aantal woningen tot het realiseren van complete nieuwbouwwijken. Bij Bouwbedrijf Osnabrugge bent u aan het juiste adres voor projectmatige nieuwbouw. Al bijna 100 jaar werken we nauw samen met projectontwikkelaars en overheden. Ook appartementencomplexen, gezondheidscentra en winkels met daarboven appartementen hebben de vakmensen van Osnabrugge op hun conto staan. En staan er nog oude gebouwen op het perceel? Dan nemen wij u ook het sloopwerk uit handen. Gedurende het gehele project heeft de projectleider regelmatig contact met de ontwikkelaar, om de kwaliteit en de voortgang van de bouw te bewaken.

Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw

Kopersbegeleiding

Koopt u een nieuwbouwwoning? Onze kopersbegeleider staat u graag bij. Op deze manier kunt u in een persoonlijk gesprek uw specifieke wensen kenbaar maken en al uw bouwgerelateerde vragen stellen. Zo realiseren we maatwerk binnen het project. En door middel van persoonlijk contact, ontmoetingen op de bouwplaats en relevante nieuwsbrieven wordt bouwen een feest voor u als koper.

Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw

Alles onder één dak

Projectontwikkelaars werken graag samen met Bouwbedrijf Osnabrugge, dé specialist in het bouwen van woningen en bedrijfsobjecten. Creatief in oplossingen, oprecht geïnteresseerd en met oog voor detail. Dat is Bouwbedrijf Osnabrugge. In bijna 100 jaar hebben we talrijke bouwprojecten gerealiseerd. Betrouwbaarheid in levertijd, kwaliteit en prijs combineren we met ons principe afspraak is afspraak.

Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw

Eigen beheer

Bouwbedrijf Osnabrugge voert bouwprojecten geheel in eigen beheer uit. Hoe dat werkt in de praktijk? Voorafgaand aan het bouwen stemmen we de stappen met u af, van begroting en werktekening tot tijdsplanning en oplevering. Op basis van de bouwtekening gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Ons bouwteam bestaat uit projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars, uitvoerders en bouwvakkers met ieder hun eigen expertise. Een groot voordeel voor u is dat u te maken hebt met één aanspreekpunt. We hechten veel waarde aan heldere communicatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en ervaart u net als wij dat bouwen een feest is. Zie ook uw droom realiteit worden en bel Bouwbedrijf Osnabrugge voor een vrijblijvend gesprek.

Alles onder één dak

Bij het kiezen van een aannemer liggen de bouwtekeningen vaak al klaar en is de vergunning aangevraagd. Mocht u in dit proces behoefte hebben aan advies dan hebben wij ook deze kennis voor u in huis. Een team van specialisten staat voor u klaar. Tijdens de bouw heeft u regelmatig en persoonlijk contact met uw werkvoorbereider op kantoor. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar. Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is.

Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw
Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw

Projectmatige nieuwbouwprojecten

Projectmatige nieuwbouw Projectmatige nieuwbouw

Nieuwbouw 14 levensloopbestendige woningen “De Maatjeshof”

Projectmatige nieuwbouw

Stadsstrand Veenendaal

Projectmatige nieuwbouw
Naar de content

Wat we nog meer doen

Bedrijfshuisvesting

Verbouw, renovatie & onderhoud

Nieuwbouw

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.