Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Zakelijk

Bedrijfshuisvesting

Ieder bouwobject is maatwerk. Dat geldt zeker ook bij het bouwen voor bedrijfshuisvesting: iedere vorm van bedrijfsactiviteit stelt andere eisen aan bedrijfshuisvesting. Gelukkig blinken de gedreven vakmensen van Bouwbedrijf Osnabrugge uit in maatwerk. Hoe we te werk gaan? Aan de hand van de bouwtekening bespreken we uw aanvullende wensen en stemmen we de stappen met u af, van begroting en werktekening tot tijdsplanning en oplevering. Al bijna 100 jaar zijn we een begrip in de bouw van bedrijfshallen, brandweerkazernes, kantoorpanden, bibliotheken en vele andere bedrijfspanden.

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Bedrijfspanden

Ieder bedrijfspand is maatwerk. Al bijna 100 jaar realiseren wij bedrijfshallen, productieruimtes, showrooms, winkelpanden en kantoorpanden, afgestemd op de wensen van de klant en volgens de nieuwste inzichten.Van begroting tot oplevering zijn wij uw enige aanspreekpunt, omdat wij het bouwproces in eigen beheer uitvoeren. En dat is wel zo prettig, vertellen onze klanten ons. We werken altijd op basis van heldere afspraken, waar we ons aan houden. Wilt u ook een duurzaam bedrijfspand, om meer omzet te generen? Of een winkelpand dat het koopgedrag van uw klanten positief beïnvloedt? Neem vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Osnabrugge.

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Sport- en verenigingsgebouwen

Een sportaccommodatie of verenigingsgebouw is een plek waar mensen graag tijd doorbrengen. De specifieke doelen en gewenste sfeer van het pand vragen om maatwerk. Bij Bouwbedrijf Osnabrugge bent u daarvoor aan het juiste adres. Duidelijke afspraken op het gebied van invulling, begroting, planning en oplevering horen bij een prettig werkproces en een fantastisch eindresultaat. U hebt met één aanspreekpunt te maken, wat het bouwproces duidelijk en overzichtelijk maakt. Neem vrijblijvend contact op om te weten wat we voor uw voetbalvereniging, korfbalvereniging, manege, zwembad, scoutingvereniging of andere vereniging kunnen doen.

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Openbare gebouwen

De bouw, verbouwing of renovatie van kerken of overheidsgebouwen, zoals een bibliotheek, politiebureau of gemeentehuis, is vaak zeer omvangrijk. Onze vakmensen realiseren dergelijke projecten met liefde en zijn het aanspreekpunt van begin tot eind van de bouw, verbouwing of renovatie. Maatwerk met vele eisen op het gebied van gebruiksdoel en -gemak, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne vergt specifieke bouwkennis. We adviseren u graag op het gebied van duurzaamheid, praktische invulling en materiaalkeuze, bijvoorbeeld voor de beste akoestiek.

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Zorgcentra en onderwijs

Specifieke eisen vragen specifieke vakkennis. Daarom komt menig opdrachtgever voor het bouwen van een zorgcentrum, kinderdagverblijf of schoolgebouw terecht bij Bouwbedrijf Osnabrugge. We snappen wat er nodig is bij de bouw en inrichting van zorg- en onderwijscentra. Denk aan een efficiënte inrichting, het voldoen aan de vele veiligheidsvoorschriften, onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne. Ook is het belangrijk om binnen de begroting te blijven. Met één vast aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces hebt u geen zorgen over de bouw van het nieuwe zorgcentrum, kinderdagverblijf of schoolgebouw.

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Agrarisch

Stallen voor rundvee, varkens, kippen of loodsen en bewaarplaatsen bouwen wij doordacht en doelgericht. Nieuwe bouwmethoden en innovatie op basis van prefab bouwsystemen geven zekerheid vooraf en kwaliteit nadien, wat voor ons dé voorwaarden zijn. Ook het bijbouwen van een stal of loods op traditionele wijze doen onze vakmensen naar uw specifieke wensen. In bijna 100 jaar hebben we talrijke bouwprojecten gerealiseerd. Betrouwbaarheid in levertijd, kwaliteit en prijs combineren we met ons principe afspraak is afspraak. U hebt te maken met één aanspreekpunt voor het gehele bouwproject.

Alles onder één dak

Bij het kiezen van een aannemer liggen de bouwtekeningen vaak al klaar en is de vergunning aangevraagd. Mocht u in dit proces behoefte hebben aan advies dan hebben wij ook deze kennis voor u in huis. Een team van specialisten staat voor u klaar. Tijdens de bouw heeft u regelmatig en persoonlijk contact met uw werkvoorbereider op kantoor. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar. Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is.

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Onze projecten gericht op bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Nieuwbouw bedrijfspand Van Heugten Scherpenzeel

Bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting bedrijfshuisvesting

Nieuwbouw brandweerkazerne Renswoude

Bedrijfshuisvesting
Naar de content

Wat we nog meer doen

Projectmatige nieuwbouw

Verbouw, renovatie & onderhoud

Nieuwbouw

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.