Verbouw, renovatie en onderhoud

Voor verbouw, renovatie en onderhoud hebben wij ook de juiste mensen en kennis in huis.

We maken samen een goede planning en indien nodig werken we op tekening de plannen verder uit. Door een efficiƫnte werkvoorbereiding wordt er zoveel mogelijk van tevoren bedacht, besloten, uitgewerkt, besproken, besteld en geregeld. Hierdoor verloopt het project zo gestroomlijnd mogelijk.

Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Vrijstaande woningen te Rhenen In Rhenen hebben wij drie vrijstaande woningen gerealiseerd op het plan Engelenweide. Welke alle drie verschillen van karakter als het gaat om architectuur. LEES MEER Luxe villa te Bosch en Duin Deze luxe en moderne villa is door ons gebouwd en in samenwerking met Mies Architectuur door ons ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever. De woning is voorzien van een lift, geheel onderkelderd inclusief een verwarmde hellingsbaan ten behoeve van de dubbele garage. Daarnaast is de woning geheel voorzien van een domotica-installatie, drie badkamers, een bioscoop, een luxe wijnbar. Deze woning is geheel opgebouwd uit een massief Ytong-casco in combinatie met breedplaatvloeren en voorzien van gevelstucwerk en keramische gevelelementen. LEES MEER Rundveestal te Leusden In Leusden hebben wij deze geheel onderkelderde melkveestal gebouwd volgens de huidige eisen en regelgeving van dier, welzijn en milieu. De stal is in 2015 door ons opgeleverd LEES MEER Project Klein Binnenveld te Achterberg In Achterberg (Gemeente Rhenen) hebben wij 26 woningen gerealiseerd. De entrees van het gebied worden gemarkeerd door een Boerderijwoning. Om de kleinschaligheid van het gebied te behouden is gekozen voor een veelheid aan architectuurstijlen en materialen. Tegelijkertijd is er ook een soort eenheid ontstaan, door de afstemming van de woningen op elkaar. Dichter bij de woning valt op dat elke gevel wat specifieke details en elementen heeft meegekregen.