Projectmatige nieuwbouw

Projectmatige nieuwbouw realiseren wij groot- en kleinschalig. Van een aantal woningen tot een appartementencomplex met een gezondheidscentrum of commerciële ruimten op de begane grond.

Bij projectmatige nieuwbouw werken wij nauw samen met de projectontwikkelaar en worden de kopers van de woningen / appartementen bijgestaan door onze kopersbegeleider. Kopers kunnen in een persoonlijk gesprek hun specifieke wensen kenbaar maken en vragen stellen over de bouw. Door middel van persoonlijk contact, een periodieke nieuwsbrief en ontmoetingen op de bouw is het bouwproces ook voor de kopers transparant.

Tijdens de bouw heeft de ontwikkelaar regelmatig contact met de projectleider. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar.

Voor referenties verwijzen wij u naar de pagina Projecten.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Nieuwbouw woningen Griftweg te Zeist Aan de Griftweg in Zeist hebben wij 5 woningen gerealiseerd, waarvan één twee-onder-een-kap woning en een rij van drie woningen. De woningen zijn in 2014 gebouwd in de stijl van de jaren '30. LEES MEER 4 Levensloopbestendige woningen te Scherpenzeel Aan de Hovenierslaan in Scherpenzeel hebben wij vier levensloopbestendige woningen gerealiseerd, waarvan 2 met een garage. De basisvoorzieningen zijn volledig gesitueerd op de begane grond, zoals de badkamer en een slaapkamer. In het voorjaar van 2016 zijn wij gestart met bouwen. De woningen zijn in september 2016 opgeleverd. LEES MEER Levensloopbestendige woningen te Scherpenzeel In Scherpenzeel hebben wij 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn met het oog op lage energiekosten in een houtskeletbouw casco luchtdicht gebouwd. De basisvoorzieningen zijn volledig gesitueerd op de begane grond, zoals de badkamer en een slaapkamer. De woningen zijn in 2013 opgeleverd. LEES MEER Project Klein Binnenveld te Achterberg In Achterberg (Gemeente Rhenen) hebben wij 26 woningen gerealiseerd. De entrees van het gebied worden gemarkeerd door een Boerderijwoning. Om de kleinschaligheid van het gebied te behouden is gekozen voor een veelheid aan architectuurstijlen en materialen. Tegelijkertijd is er ook een soort eenheid ontstaan, door de afstemming van de woningen op elkaar. Dichter bij de woning valt op dat elke gevel wat specifieke details en elementen heeft meegekregen.