Woonboerderij

Woonboerderijen zijn er in vele soorten. Wij kunnen u hierin adviseren en de woning voor u realiseren. Voor de mensen die in het buitengebied willen wonen in een woonboerderij, passend in de stijl van het landschap, hebben wij ook al vele malen dromen over wonen uit laten komen.

Op Landgoed Abbelaar in Renswoude is door ons de monumentale boerderij met bijgebouwen compleet nieuw herbouwd. Graag verwijzen wij u naar de foto’s onder Projecten.

Onze ervaringen delen wij graag met u in een kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Recreatiewoning te Soest Op Duynparc Soest hebben wij moderne vakantiewoningen gerealiseerd. De woningen kenmerken zich door moderne vormgeving en architectuur en zijn zeer ruim en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. LEES MEER Luxe villa te Bosch en Duin Deze luxe en moderne villa is door ons gebouwd en in samenwerking met Mies Architectuur door ons ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever. De woning is voorzien van een lift, geheel onderkelderd inclusief een verwarmde hellingsbaan ten behoeve van de dubbele garage. Daarnaast is de woning geheel voorzien van een domotica-installatie, drie badkamers, een bioscoop, een luxe wijnbar. Deze woning is geheel opgebouwd uit een massief Ytong-casco in combinatie met breedplaatvloeren en voorzien van gevelstucwerk en keramische gevelelementen. LEES MEER Landgoed Groot Abbelaar te Renswoude Landgoed Groot Abbelaar ligt net buiten de bebouwde kom van Renswoude. De opstallen zijn door ons in de oude stijl als monument nieuw herbouwd, met oog voor de details en bouwstijl van toen is identiek aan hoe het was een landgoed voor de toekomst gewaarborgd. LEES MEER Levensloopbestendige woningen te Scherpenzeel In Scherpenzeel hebben wij 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn met het oog op lage energiekosten in een houtskeletbouw casco luchtdicht gebouwd. De basisvoorzieningen zijn volledig gesitueerd op de begane grond, zoals de badkamer en een slaapkamer. De woningen zijn in 2013 opgeleverd.