Vrijstaande nieuwbouw

In het bouwen van vrijstaande woningen hebben wij veel ervaring. Hierdoor zijn wij ook gewend in verschillende stijlen te bouwen. Voor een kleine selectie van de recent gebouwde woningen verwijzen wij u graag naar de projecten op onze website.

Onze ervaringen delen wij graag met u in een kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wanneer u besluit het bouwproces met ons aan te gaan zullen wij u bij alle stappen in het bouwproces betrekken, zodat u precies weet waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en dat u daar ook achter staat. Wij houden de kwaliteit van de bouw altijd hoog, waarbij uw wensen voorop blijven staan.

Het bouwen van uw nieuwe thuis moet een mooie ervaring worden en wij zijn van mening daar aan bij te kunnen dragen.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Luxe villa te Soest Wit gestukt in combinatie met houten gevelbekleding en steen. Aan de achterzijde van de villa kan je genieten van het buitenleven, grote glaspartijen met schuifdeuren creëren een maximaal zicht op de achtertuin met zwembad. LEES MEER Luxe villa te Bosch en Duin Deze luxe en moderne villa is door ons gebouwd en in samenwerking met Mies Architectuur door ons ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever. De woning is voorzien van een lift, geheel onderkelderd inclusief een verwarmde hellingsbaan ten behoeve van de dubbele garage. Daarnaast is de woning geheel voorzien van een domotica-installatie, drie badkamers, een bioscoop, een luxe wijnbar. Deze woning is geheel opgebouwd uit een massief Ytong-casco in combinatie met breedplaatvloeren en voorzien van gevelstucwerk en keramische gevelelementen. LEES MEER Levensloopbestendige woningen te Scherpenzeel In Scherpenzeel hebben wij 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn met het oog op lage energiekosten in een houtskeletbouw casco luchtdicht gebouwd. De basisvoorzieningen zijn volledig gesitueerd op de begane grond, zoals de badkamer en een slaapkamer. De woningen zijn in 2013 opgeleverd. LEES MEER Landgoed Groot Abbelaar te Renswoude Landgoed Groot Abbelaar ligt net buiten de bebouwde kom van Renswoude. De opstallen zijn door ons in de oude stijl als monument nieuw herbouwd, met oog voor de details en bouwstijl van toen is identiek aan hoe het was een landgoed voor de toekomst gewaarborgd.