Particuliere nieuwbouw

Particuliere nieuwbouw is een van onze specialisaties. De afgelopen jaren hebben wij veel verschillende soorten woningen mogen bouwen, zoals luxe villa’s, woonboerderijen, moderne en klassieke vrijstaande woningen, vakantiewoningen en levensloopbestendige woningen.

Bij het kiezen van een aannemer liggen de bouwtekeningen vaak al klaar en is de vergunning aangevraagd. Mocht u in dit proces behoefte hebben aan advies dan hebben wij ook deze kennis voor u in huis. Een team van specialisten staat voor u klaar.

Tijdens de bouw heeft u regelmatig en persoonlijk contact met uw werkvoorbereider op kantoor. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar.

Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij nemen u aan de hand met het gezamenlijke doel uw droom te gaan verwezenlijken tijdens een informeel bouwproces.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Klein Haksfoort te Maarsbergen Klein Haksfoort is een unieke vergader- / groepsaccommodatie in een monumentale boerderij. De authentieke bomenlaan, het erf met de schuren en de hooiberg, het weidse land eromheen: ze maken Klein Haksfoort tot een prachtige locatie. Nu de oude deel niet meer nodig is als stalruimte, kan iedereen van deze locatie genieten… Het oude deel is door ons verbouwd tot vergaderlocatie en slaapkamers met sanitair. Een aantal jaren later is een schuur door ons verbouwd tot vergaderlocatie met slaapkamers met sanitair. Klein Haksfoort heeft de beschikking over 12 slaapkamers met 27 slaapplaatsen en 2 vergaderzalen. LEES MEER Luxe villa te Bosch en Duin Deze luxe en moderne villa is door ons gebouwd en in samenwerking met Mies Architectuur door ons ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever. De woning is voorzien van een lift, geheel onderkelderd inclusief een verwarmde hellingsbaan ten behoeve van de dubbele garage. Daarnaast is de woning geheel voorzien van een domotica-installatie, drie badkamers, een bioscoop, een luxe wijnbar. Deze woning is geheel opgebouwd uit een massief Ytong-casco in combinatie met breedplaatvloeren en voorzien van gevelstucwerk en keramische gevelelementen. LEES MEER Recreatiewoning te Soest Op Duynparc Soest hebben wij moderne vakantiewoningen gerealiseerd. De woningen kenmerken zich door moderne vormgeving en architectuur en zijn zeer ruim en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. LEES MEER Verbouwing woning te Leersum In Leersum hebben wij deze woning 15 jaar geleden nieuw mogen bouwen. In 2016 hebben wij de woning aan de binnenzijde gerestyled naar de wensen van deze tijd.