Particuliere nieuwbouw

Heeft u uw droomwoning vanuit uw wensen op tekening vertaald? Wij staan voor u klaar om er een duidelijke en transparante gespecificeerde begroting/offerte voor te maken. En past onze offerte bij uw wensen, dan willen we er graag met u uitkomen en samen met u bouwen, u aan de hand nemen met het gezamenlijke doel om uw droom te kunnen gaan verwezenlijken.

Heeft u een bouwkavel en wilt u verder geholpen worden met uw bouwplannen en de realisatie van uw woning? Dan staat er bij ons een team van deskundige mensen met een nuchter verstand klaar om u op uw wenken te bedienen. Wij hebben alles in huis om tekenwerk en ook het vergunningentraject compleet voor u te verzorgen.

Loopt de planning zoals voorgesteld en is de kwaliteit goed? Zijn er tijdens het traject vooral positieve verassingen en geen teleurstellingen en tegenslagen? Geen zorgen, maar zin dat helpt. Dat is onze ervaring. Graag maken wij een persoonlijke afspraak.

Het is eventueel mogelijk om een keuze te maken uit onze referentieprojecten, om daar te gaan kijken en zelf de ervaringen van deze opdrachtgevers met ons bouwbedrijf te proeven.

Meer van onze projecten

LEES MEER 4 vrijstaande woningen Odijk In Odijk hebben wij vier vrijstaande woningen gerealiseerd in het project Wilgenkamp. De woningen in project Wilgenkamp zijn gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepompsysteem. LEES MEER Luxe villa te Bosch en Duin Deze luxe en moderne villa is door ons gebouwd en in samenwerking met Mies Architectuur door ons ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever. De woning is voorzien van een lift, geheel onderkelderd inclusief een verwarmde hellingsbaan ten behoeve van de dubbele garage. Daarnaast is de woning geheel voorzien van een domotica-installatie, drie badkamers, een bioscoop, een luxe wijnbar. Deze woning is geheel opgebouwd uit een massief Ytong-casco in combinatie met breedplaatvloeren en voorzien van gevelstucwerk en keramische gevelelementen. LEES MEER Klein Haksfoort te Maarsbergen Klein Haksfoort is een unieke vergader- / groepsaccommodatie in een monumentale boerderij. De authentieke bomenlaan, het erf met de schuren en de hooiberg, het weidse land eromheen: ze maken Klein Haksfoort tot een prachtige locatie. Nu de oude deel niet meer nodig is als stalruimte, kan iedereen van deze locatie genieten… Het oude deel is door ons verbouwd tot vergaderlocatie en slaapkamers met sanitair. Een aantal jaren later is een schuur door ons verbouwd tot vergaderlocatie met slaapkamers met sanitair. Klein Haksfoort heeft de beschikking over 12 slaapkamers met 27 slaapplaatsen en 2 vergaderzalen. LEES MEER Dorpshart Renswoude In 2017 is door ons de bouw van 6 woningen, 10 appartementen en een gezondheidscentrum afgerond in de stijl van de omgeving. Het project ligt in het Dorpshart van Renswoude, tegenover de dagelijkse voorzieningen.