Particuliere nieuwbouw

Heeft u uw droomwoning vanuit uw wensen op tekening vertaald? Wij staan voor u klaar om er een duidelijke en transparante gespecificeerde begroting/offerte voor te maken. En past onze offerte bij uw wensen, dan willen we er graag met u uitkomen en samen met u bouwen, u aan de hand nemen met het gezamenlijke doel om uw droom te kunnen gaan verwezenlijken.

Heeft u een bouwkavel en wilt u verder geholpen worden met uw bouwplannen en de realisatie van uw woning? Dan staat er bij ons een team van deskundige mensen met een nuchter verstand klaar om u op uw wenken te bedienen. Wij hebben alles in huis om tekenwerk en ook het vergunningentraject compleet voor u te verzorgen.

Loopt de planning zoals voorgesteld en is de kwaliteit goed? Zijn er tijdens het traject vooral positieve verassingen en geen teleurstellingen en tegenslagen? Geen zorgen, maar zin dat helpt. Dat is onze ervaring. Graag maken wij een persoonlijke afspraak.

Het is eventueel mogelijk om een keuze te maken uit onze referentieprojecten, om daar te gaan kijken en zelf de ervaringen van deze opdrachtgevers met ons bouwbedrijf te proeven.

Meer van onze projecten