Naar de content

Energiekosten besparen? Snel naar nul op de meter

27 juni 2022

Verduurzaming. Rendabel voor nieuwbouw én voor bestaande woningen en bedrijfspanden

Maakt u zich zorgen over de snel stijgende energiekosten? U bent zeker niet de enige. Gelukkig is het waarschijnlijk ook bij u mogelijk om de energielasten aanzienlijk te verlagen. We vertellen er graag meer over.

Verlaging energielasten bij verbouwing

Een verlaging van de energienota voor uw woning of bedrijfspand is doorgaans haalbaar met een aantal besparingsmaatregelen. Onze experts hebben veel ervaring met het treffen van dergelijke maatregelen. Denk aan het plaatsen van triple glas, ook wel HR+++ glas genoemd. Het plaatsen van isolatiemateriaal en zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp organiseren wij voor onze klanten. Zo realiseert u al snel een fijne besparing.

Verduurzaming nieuwbouw

Bij nieuwbouw van een woning, bedrijfspand of kantoor gaan we aan de start van het project met de klant om de tafel, om de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid te bespreken. Lage of zelfs géén energiekosten voor de bewoners of ondernemer, dat is het doel bij de maatregelen die ter sprake komen. Dit laatste is zeker mogelijk! U hebt vast gehoord van ‘nul op de meter’. Dat houdt in dat er net zoveel energie voor de woning en voor het huishouden wordt verbruikt als wordt opgewekt. Voor het opwekken van energie kan men kiezen voor bijvoorbeeld zonnepanelen, een zonneboiler en/of een warmtepomp. Daarbij is goed isoleren van het pand uiteraard verstandig. We brengen onder meer zeer goede isolatie aan in spouwmuren, in vloeren en onder het dak. Warmte binnen, tocht en kou buiten.

Meer weten over het verduurzamen van uw woning? Bel ons gerust eens! We tonen u graag een aantal panden waar we verschillende oplossingen hebben uitgevoerd.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

8 juli 2022

Zo blijft verduurzamen betaalbaar

8 juni 2022

Strandhuis in stadscentrum? Drijvende werkplek? Het kan!

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.