Levensloopbestendige woningen

Levensloopbestendige woningen hebben wij in de vrije sector en projectmatig gebouwd. Wilt u in uw woning blijven wonen, ook als het lichamelijk wat minder gaat, dan weten wij u op de juiste wijze te adviseren en uw plannen te realiseren.

Het bouwen van uw nieuwe thuis moet een mooie ervaring worden en wij zijn van mening daar aan bij te kunnen dragen.

Onze ervaringen delen wij graag met u in een kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Klein Haksfoort te Maarsbergen Klein Haksfoort is een unieke vergader- / groepsaccommodatie in een monumentale boerderij. De authentieke bomenlaan, het erf met de schuren en de hooiberg, het weidse land eromheen: ze maken Klein Haksfoort tot een prachtige locatie. Nu de oude deel niet meer nodig is als stalruimte, kan iedereen van deze locatie genieten… Het oude deel is door ons verbouwd tot vergaderlocatie en slaapkamers met sanitair. Een aantal jaren later is een schuur door ons verbouwd tot vergaderlocatie met slaapkamers met sanitair. Klein Haksfoort heeft de beschikking over 12 slaapkamers met 27 slaapplaatsen en 2 vergaderzalen. LEES MEER Vrijstaande woningen te Rhenen In Rhenen hebben wij drie vrijstaande woningen gerealiseerd op het plan Engelenweide. Welke alle drie verschillen van karakter als het gaat om architectuur. LEES MEER Luxe villa te Bosch en Duin Deze luxe en moderne villa is door ons gebouwd en in samenwerking met Mies Architectuur door ons ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever. De woning is voorzien van een lift, geheel onderkelderd inclusief een verwarmde hellingsbaan ten behoeve van de dubbele garage. Daarnaast is de woning geheel voorzien van een domotica-installatie, drie badkamers, een bioscoop, een luxe wijnbar. Deze woning is geheel opgebouwd uit een massief Ytong-casco in combinatie met breedplaatvloeren en voorzien van gevelstucwerk en keramische gevelelementen. LEES MEER Mies Architectuur te Ede In Ede hebben we het nieuwe kantoorpand voor Mies Architectuur mogen bouwen. De gevels zijn opgebouwd uit Corten Strek Metaal en semi structurele beglazing. Mies Architectuur heeft het pand zelf ontworpen. De eenvoud en strakke lijnen in combinatie met de industriële afwerking binnen geven dit pand haar eigen identiteit.