Particuliere nieuwbouw

Particuliere nieuwbouw is een van onze specialisaties. De afgelopen jaren hebben wij veel verschillende soorten woningen mogen bouwen, zoals luxe villa’s, woonboerderijen, moderne en klassieke vrijstaande woningen, vakantiewoningen en levensloopbestendige woningen.

Bij het kiezen van een aannemer liggen de bouwtekeningen vaak al klaar en is de vergunning aangevraagd. Mocht u in dit proces behoefte hebben aan advies dan hebben wij ook deze kennis voor u in huis. Een team van specialisten staat voor u klaar.

Tijdens de bouw heeft u regelmatig en persoonlijk contact met uw werkvoorbereider op kantoor. Periodieke afspraken staan gepland en voor tussentijdse vragen of afspraken is hij altijd bereikbaar.

Alvorens het werk wordt gestart zullen wij met u een begroting opstellen die voor beide partijen duidelijk en werkbaar is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij nemen u aan de hand met het gezamenlijke doel uw droom te gaan verwezenlijken tijdens een informeel bouwproces.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak via 033 277 37 38.

Meer van onze projecten

LEES MEER Project Klein Binnenveld te Achterberg In Achterberg (Gemeente Rhenen) hebben wij 26 woningen gerealiseerd. De entrees van het gebied worden gemarkeerd door een Boerderijwoning. Om de kleinschaligheid van het gebied te behouden is gekozen voor een veelheid aan architectuurstijlen en materialen. Tegelijkertijd is er ook een soort eenheid ontstaan, door de afstemming van de woningen op elkaar. Dichter bij de woning valt op dat elke gevel wat specifieke details en elementen heeft meegekregen. LEES MEER Veranda met buitenhaard te Barneveld In Barneveld hebben wij een moderne veranda gebouwd, helemaal is stijl van de villa. De veranda is te betrekken bij de woning, doordat de glazen schuifwanden dichtgezet kunnen worden. Daarnaast is de veranda voorzien van een heerlijke haard en een grote lichtpartij in het dak. LEES MEER Brandweerkazerne In opdracht van de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben wij de brandweerkazerne voor Maarn - Maarsbergen gebouwd. Deze foto's zijn van direct na de oplevering in mei 2018. LEES MEER Klein Haksfoort te Maarsbergen Klein Haksfoort is een unieke vergader- / groepsaccommodatie in een monumentale boerderij. De authentieke bomenlaan, het erf met de schuren en de hooiberg, het weidse land eromheen: ze maken Klein Haksfoort tot een prachtige locatie. Nu de oude deel niet meer nodig is als stalruimte, kan iedereen van deze locatie genieten… Het oude deel is door ons verbouwd tot vergaderlocatie en slaapkamers met sanitair. Een aantal jaren later is een schuur door ons verbouwd tot vergaderlocatie met slaapkamers met sanitair. Klein Haksfoort heeft de beschikking over 12 slaapkamers met 27 slaapplaatsen en 2 vergaderzalen.